Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 22/06/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της IPMS Ελλάδος εύχεται στα μέλη της Ένωσης Υγεία και ομαλή επάνοδο στην κανονικότητα και τα προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης, στην οδό Δαιδάλου 23 στην Ηλιούπολη Αττικής, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στις 19:00. 


Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  • Απολογισμός έργου του Δ.Σ. για το έτος 2020
  • Απολογισμός έργου του Δ.Σ. για το πρώτο 6μηνο 2021
  • Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2020
  • Οικονομικός Απολογισμός για το πρώτο 6μηνο 2021
  • Άλλα ζητήματα του Συλλόγου
  • Εκλογή Νέου ΔΣ

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό (Άρθρο 16, παρ.2) απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 19.00

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 16, παρ.2) τα ταμειακώς εντάξει μέλη μπορούν να παρίστανται στη Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με απλή έγγραφη εξουσιοδότηση προς άλλο ταμειακώς εντάξει μέλος.

Το έντυπο Εξουσιοδότησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας (www.ipms-hellas.gr) και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Ενημερώνουμε πως θα ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα που ισχύουν λόγω της Πανδημίας 

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ . 

Τα μέλη που σκοπεύουν να παραστούν θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού στην είσοδο) ή να έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα είτε ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test/ self test με επίδειξη δήλωσης του στην είσοδο) είτε δοκιμασία RT-PCR test (με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος στην είσοδο) ή εάν είχαν νοσήσει, να επιδείξουν το απαραίτητο πιστοποιητικό. 

Σε περίπτωση αδυναμίας ή άρνησης επίδειξης των ανωτέρω πιστοποιητικών/ βεβαιώσεων, θα απαγορευτεί στο μέλος η είσοδος του στην αίθουσα της συνέλευσης και η συμμετοχή του στην διαδικασία. 

Επιπλέον, ΟΠΟΙΟΣ παρουσιάζει οποιοδήποτε σύμπτωμα ύποπτο για Covid-19 ΔΕΝ θα εισέρχεται στον χώρο.
 

Οι Υποψήφιοι για το αξίωμα του Μέλους του ΔΣ και της ΕΕ , σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 19, παρ.2) πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την επιθυμία υποψηφιότητάς τους στο Δ.Σ., μέχρι και δύο(2) μέρες πριν από την Γ.Σ.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία όλων στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη.

 

Για το Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος

 

Ο Πρόεδρος 

Γιώργος Γιαννόπουλος 
(IPMS 1282 )

 

O Γ.Γραμματέας

Εμμανουήλ Καραπιδάκης
(IPMS 1330)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!