Leo 2HEL Επετειακό άρμα μάχης για την Παρέλαση της 25/3/2019

Leo 2 HEL Επετειακό άρμα μάχης για την Παρέλαση της 25/3/2019.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το ΓΕΣ, όταν αποφασίστηκε από την Ιεραρχία να φτιαχτεί άρμα μάχης με Επετειακό διάκοσμο, απευθύνθηκε στους «ειδικούς» που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της IPMS Hellas (Διεθνής Ένωση Πλαστικομοντελιστών Ελλάδος).

H ανταπόκριση ήταν άμεση και σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου (Icarus Designs και LM Decals), προετοιμάστηκε το σχέδιο (ακολουθώντας πάντα τις αυστηρές οδηγίες του ΓΕΣ, βασισμένο σε μεγάλο ποσοστό στο σχέδιο του περυσινού Leo 1A5 αλλά προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες γραμμές του Leo 2 HEL) το οποίο αποτυπώθηκε σε ειδικό αυτοκόλλητο (που δεν επηρεάζει τα ειδικά αντι-IR χρώματα του άρματος Leo 2 HEL) και τοποθετήθηκε στο άρμα σε ελάχιστο χρόνο με την συμμετοχή ομάδας μελών της Ένωσης και ειδικών.

Ως IPMS Hellas ευχαριστούμε το ΓΕΣ για την τιμή να μας επιλέξουν για άλλη μια χρονιά. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών της Ιεραρχίας και να έχει την απαιτούμενη ανταπόκριση του κόσμου για την περίσταση της Εθνικής Επετείου.

 

Εκ του ΔΣ

Γιώργος Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος IPMS Hellas.

Our website is protected by DMC Firewall!