Μερικά σημαντικά δεδομένα που θα πρέπει να θυμάστε για την προ-εγγραφή των εκθεμάτων σας, στην 38η Έκθεση - Διαγωνισμό του 2019:

 Link προεγγραφης

1. Η προ-εγγραφή είναι υποχρεωτική. Μη προ-εγγεγραμένα εκθέματα, δεν θα γίνουν δεκτά, είτε είναι συμμετοχές μελών είτε όχι. Η Οργανωτική Επιτροπή θα εξετάσει την πιθανότητα να δεχθεί κάποιο έκθεμα, μόνο εφόσον τηρούνται κάποιοι εσωτερικοί κανόνες της έκθεσης, και εφόσον καταβληθεί αντίτιμο 10€ από τον συμμετέχοντα ανά μη προ-εγγεγραμμένο έκθεμα.

2. Για την επί τόπου καταχώρηση, μη προ-εγγεγραμένων εκθέματων, θα υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής στη γραμματεία, και αυτή θα γίνεται από τον συμμετέχοντα ΚΑΙ ΟΧΙ από την Οργανωτική Επιτροπή.

3. Η καταχώρηση τουλάχιστον των στοιχείων των συμμετεχόντων (μοντελιστών ή μη), στην προ-εγγραφή θα πρέπει να γίνεται σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες. Η Οργανωτική Επιτροπή, θα ελέγχει την ορθή υποβολή των στοιχείων και σε περίπτωση μη ορθότητας θα επικοινωνεί με τον εκάστοτε συμμετέχοντα να επαναλάβει την προ-εγγραφή, με τον σωστό τρόπο, αφού του έχει επισημάνει τα όποια λάθη. Οι προ-εγγραφές με σφάλματα στα στοιχεία των συμμετεχόντων ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές, θα διαγράφονται και συνεπώς δεν θα ισχύουν!

4. Θα βοηθήσει σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησής σας, να έχετε εκτυπωμένο το απαντητικό email με τις προ-εγγραφές σας. Η διαδικασία έχει αλλάξει προς βελτιστοποίηση του χρόνου αναμονής στη γραμματεία κατά την παράδοση.

5. Εάν επιθυμείτε να μεταβάλετε την εγγραφή κάποιου εκθέματος, ή να συμπληρώσετε κάποιο επιπλέον, ενώ έχετε ήδη κάνει την προεγγραφή σας, κάνετε μια νέα προεγγραφή με τα νέα δεδομένα των εκθεμάτων, και ενημερώστε μας με ένα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd