Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 26/01/2020

ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ  στην Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21/1/2020 Ημέρα Τρίτη στα Γραφεία της Ένωσης μας (Δαιδάλου 23 Ηλιούπολη) 
Υπενθυμίζεται οτι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.00  θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική τακτική ΓΣ στον ίδιο χώρο.

 
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:

Απολογισμός έργου του Δ.Σ. για το έτος 2019
Οικονομικός Απολογισμός - Ισολογισμός και Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2019
Άλλα ζητήματα του Συλλόγου
Εκλογή 2 Νέων Μελών για το ΔΣ (Λόγω παραίτησης 2 μελών απο το ΔΣ).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 16, παρ.2) τα ταμειακώς εντάξει μέλη μπορούν να παρίστανται στη Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με απλή έγγραφη εξουσιοδότηση προς άλλο ταμειακώς εντάξει μέλος.

Το έντυπο Εξουσιοδότησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας (www.ipms-hellas.gr) και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Οι Υποψήφιοι για το αξίωμα του Μέλους του ΔΣ και της ΕΕ , σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 19, παρ.2) πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την επιθυμία υποψηφιότητάς τους στο Δ.Σ Εως και την ημέρα έναρξης της ΤΓΣ.

 
Επισημαίνεται ότι η παρουσία όλων στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη.


Πλέον της ΤΓΣ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία μας η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της IPMS Hellas στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι.

Για το Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος

 

Ο Πρόεδρος 

Γιώργος Γιαννόπουλος 
(IPMS 1282 )

 

O Γ.Γραμματέας

Εμμανουήλ Καραπιδάκης
(IPMS 1330)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd