Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 21/01/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της IPMS Ελλάδος εύχεται στα μέλη της Ένωσης Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέο Ετος και τα προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της Ενωσης, στην οδό Δαιδάλου 23 στην Ηλιούπολη Αττικής, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 , στις 20:00.


Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  • Απολογισμός έργου του Δ.Σ. για το έτος 2019
  • Οικονομικός Απολογισμός - Ισολογισμός και Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2019
  • Άλλα ζητήματα του Συλλόγου
  • Εκλογή 2 Νέων Μελών για το ΔΣ (Λόγω παραίτησης 2 μελών απο το ΔΣ).

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό (Άρθρο 16, παρ.2) απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.00

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 16, παρ.2) τα ταμειακώς εντάξει μέλη μπορούν να παρίστανται στη Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με απλή έγγραφη εξουσιοδότηση προς άλλο ταμειακώς εντάξει μέλος.

Το έντυπο Εξουσιοδότησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας (www.ipms-hellas.gr) και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 Οι Υποψήφιοι για το αξίωμα του Μέλους του ΔΣ και της ΕΕ , σύμφωνα με το Καταστατικό (Άρθρο 19, παρ.2) πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την επιθυμία υποψηφιότητάς τους στο Δ.Σ., μέχρι και δύο(2) μέρες πριν από την Γ.Σ.

 Επισημαίνεται ότι η παρουσία όλων στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη.

 Πλέον της ΤΓΣ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία μας η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της IPMS Hellas στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι.

 

Για το Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος

 

Ο Πρόεδρος 

Γιώργος Γιαννόπουλος 
(IPMS 1282 )

 

O Γ.Γραμματέας

Εμμανουήλ Καραπιδάκης
(IPMS 1330)

Our website is protected by DMC Firewall!