Εκδρομή στο Μοσόν 2019 (Πάσχα 2019)

Η IPMS Hellas διοργανώνει Μοντελιστική Εκδρομή στην Ουγγαρία, στην Εκθεση – Διαγωνισμό του Μοσόν. Η εκδρομή θα γίνει οδικώς από την Πέμπτη 25/4/2019 (Μ.Πέμπτη) έως την Δευτέρα 29/4/2019 (Δευτέρα του Πάσχα) και περιλαμβάνει τέσσερις(4) διανυκτερεύσεις.

Το κόστος της εκδρομής κατ' άτομο θα είναι από 220 έως 250 ευρώ (η διαφορά στην τιμή εξαρτάται από το εάν θα περιλαμβάνεται πρωινό και από την απόσταση του ξενοδοχείου από το κέντρο της πόλης του Μοσόν και τον Εκθεσιακό χώρο).

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει :

 • Πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο (χωρητικότητας έως 50 άτομα) για τις μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα που θα οριστεί. Το πούλμαν θα συνοδεύει το group σε όλη την διάρκεια της εκδρομής. Θα είναι πολυτελές, με πρόσφατο έλεγχο ΚΤΕΟ, με έμπειρο οδηγό που γνωρίζει καλά τις περιοχές που θα επισκεφθούμε.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σερβία (στο Βελιγράδι η στη Νις, στις 25 & 28/4/2019) σε δίκλινα δωμάτια κατά βάση.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ουγγαρία (στο Gyor ή στο Mosonmayarovar στις 26 & 27/4/2019) σε δίκλινα κατά βάση δωμάτια.
 • Πρωινό καθημερινά εντός ξενοδοχείου (Όπου θα συμφωνηθεί).
 • Η τελική επιλογή των ξενοδοχείων και των πόλεων διανυκτέρευσης θα ορίσει την τελική τιμή συμμετοχής (εντός του προαναφερθέντος εύρους).
 • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του εκάστοτε ξενοδοχείου (εστιατόριο, μπαρ, κλπ.) θα βρίσκονται στη διάθεση του group.
 • Τα προτεινόμενα ξενοδοχεία πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή διαμονή του group (θέρμανση, ζεστό νερό κλπ.).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης ALLIANZ.
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ALLIANZ.
 • Φ.Π.Α.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
 • Δεν περιλαμβάνονται : κόστος εισιτηρίων επισκέψεων σε Μουσεία (προαιρετική συμμετοχή), κόστος συμμετοχής στον διαγωνισμό του Μοσόν.

Η ανωτέρω τιμή κατ’ άτομο, αναφέρεται σε ταμειακώς εντάξει μέλη της IPMS Hellas και στα μέλη των οικογενειών τους. Οι ενδιαφερόμενοι/ες που δεν είναι μέλη, αν θέλουν να συμμετάσχουν θα επιβαρυνθούν με το κόστος εγγραφής και συνδρομής (40 ευρώ συνολικά).

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες (μέγιστος αριθμός 50 άτομα) και γι αυτό θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας (θα έχουν προτεραιότητα τα ταμειακώς εντάξει μέλη που θα κλείσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους και θα την κατοχυρώσουν με την έγκαιρη καταβολή της προκαταβολής που θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης)

Οι επιθυμίες συμμετοχής θα δηλώνονται τηλεφωνικά στο τηλ. 6955623663 και στο e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Έναρξη δήλωσης επιθυμιών συμμετοχής : Άμεσα. Λήξη : όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 συμμετοχών. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής παράλληλα με τη Λίστα των Επιθυμιών Συμμετοχής των Μελών, θα τηρηθεί και Λίστα Αναμονής Μη Μελών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή.

Ευχόμαστε μια όμορφη εκδρομή σε όλους και όλες.

 

Εκ μέρους του ΔΣ της IPMS Hellas

Σταύρος Σουλής (IPMS 228)

Πρόεδρος ΔΣ

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd