Ανακοινωση 23/04/2003 - Επανενεργοποιηση site IPMS-Hellas

Αγαπητά μέλη και φίλοι μοντελιστές

     Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της IPMS Ελλάδος.

     Όπως διαπιστώνετε το παρόν Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος κατάφερε να πραγματοποιήσει έναν από τους στόχους που είχαν τεθεί όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Οκτώβριο, δηλαδή την επανενεργοποίηση του διαδικτυακού χώρου της Ένωσης.

 

     Πρέπει να ομολογήσουμε ότι νιώθουμε πολύ περήφανοι για το γεγονός αυτό διότι έτσι όχι μόνο οι φίλοι μας μοντελιστές από τη χώρας μας αλλά και αυτοί του εξωτερικού θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις δραστηριότητες μας, να ανταλλάζουν απόψεις πάνω σε μοντελιστικά θέματα αλλά ακόμη και να ασκούν την πάντα καλοπροαίρετη κριτική τους.

     Με την ευκαιρία αυτή να σας ενημερώσουμε και για μερικά τρέχοντα θέματα. Όσον αφορά το θέμα της διεξαγωγής της 24ης Έκθεσης - Διαγωνισμού, επειδή κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ότι δε θα διεξαχθεί καθόλου φέτος θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής οφείλεται σε λόγους εκτός του δικού μας ελέγχου, οι οποίοι όμως βαδίζουν προς την επίλυσή τους. Φυσικά μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και η τοποθεσία διεξαγωγής της έκθεσης θα το πληροφορηθείτε άμεσα και πρωτίστως μέσα από αυτή την ιστοσελίδα. Για αυτό παραμείνετε συντονισμένοι!

     Επιπλέον θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι η IPMS Ελλάδος χρειάζεται τις συνδρομές των μελών της για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της. Αν λοιπόν δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομής σας μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας μια ταχυδρομική επιταγή μαζί με πλήρη στοιχεία τους στην παρακάτω διεύθυνση:

IPMS Ελλάδος
Τ.Θ. 79167
17502 ΑΜΦΙΘΕΑ

     Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους εσάς για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας σε αυτή μας την προσπάθεια, ώστε και με αυτό τον τρόπο να φέρουμε πιο κοντά όλους τους πλαστικομοντελιστές.

Ο πρόεδρος

Ουμπέρτο Σιακετάνο

DMC Firewall is a Joomla Security extension!