Ανακοίνωση 26/02/2011 - Παζάρι IPMS - Ελλάδος 2011

Ανακοίνωση 26/02/2011
 
 Ολοι οι μεγάλοι οικονομολόγοι τονίζουν πως οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες, άρα καιρός για το ετήσιο παζάρι της ένωσης. Χώρος διεξαγωγής το φιλόξενο Δημαρχείο Καισαριανής, στις 19 και 20 Μαρτίου 2011, από 10.00 έως 18.00.
 
 
Παρακαλούμε όσους θέλουν να πουλήσουν μοντέλα να μας στείλουν τη σχετική λίστα τους στο email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) σε μορφή excel, δείγμα του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:
 
 
Ολες οι τιμές πρέπει να είναι ακέραιες! Εάν είστε μέλος της IPMS, αναγράψατε και τον αριθμό μέλους σας. Υπενθυμίζουμε πως το ποσοστό συμμετοχής είναι 10% για τα μέλη και 20% για τα μη μέλη.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, η IPMS οφείλει να αλλάξει το καταστατικό της. Από το νόμο προβλέπεται ενισχυμένη πλειοψηφία σε ΓΣ για αλλαγή καταστατικού - τα μισά +1 ταμειακώς εντάξει μέλη (όχι μόνο από τους εκάστοτε παρόντες). Όσα λοιπόν ταμειακώς εντάξει μέλη έρθουν στο παζάρι και δεν προτίθενται να έλθουν στην έκτακτη ΓΣ που θα γίνει μέσα στον Απρίλιο, με μόνο θέμα την αλλαγή του καταστατικού, να υπογράψουν μια απλή εξουσιοδότηση (που θα τους δίνεται από εμάς), εξουσιοδοτώντας κάποιο από τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου να εκπροσωπηθούν στη συγκεκριμένη μόνο Έκτακτη ΓΣ.

Τα μέλη από την επαρχία, μπορούν να μας στείλουν εξουσιοδότηση ταχυδρομικά, στη γνωστή διεύθυνση IPMS - Ελλάδος, Τ.Θ. 79167, 175 02 Αμφιθέα.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd