Ανακοίνωση 31/08/2010 - Αλλαγή της ιστοσελίδας της IPMS Ελλάδος

Ανακοίνωση 31/8/2010

To ΔΣ της IPMS Ελλάδος,

λαμβάνοντας υπ' όψιν τις τρέχουσες ανάγκες της Ένωσης σε ότι αφορά τη διαρκή προβολή της στο διαδίκτυο, τη συνεχή επαφή με τα μέλη και τους φίλους της, την παροχή μοντελιστικών και άλλων πληροφοριών καθώς και στην διευκόλυνση των λειτουργικών διαδικασιών της,
αποφάσισε την σχεδίαση και κατασκευή νέας ιστοσελίδας, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη προς χρήση από όλους.
Η πρόσβαση είναι ανοικτή στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με την παλαιά ιστοσελίδα (www.ipms-hellas.gr).
 

Πέρα από την αλλαγή στην εμφάνιση, η νέα ιστοσελίδα παρέχει αρκετές επιπλέον διευκολύνσεις σε σχέση με την προηγούμενη, κυριότερη εκ των οποίων είναι η δυνατότητα on-line προ-εγγραφής στον προσεχή διαγωνισμό-έκθεση, λειτουργία η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην αρτιότερη οργάνωση της έκθεσης.
Το e-mail επικοινωνίας παραμένει το ίδιο (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους και τα μέλη μας να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα και είμαστε στη διάθεση όλων για τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της.
Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον επι σειρά ετών υπεύθυνο της ιστοσελίδας Δημήτρη Λαμπαδίτη (IPMS 171)  για όσα έχει προσφέρει στην Ένωση στο συγκεκριμένο τομέα όλα αυτά τα χρόνια. Υπεύθυνος της ιστοσελίδας είναι στο εξής ο Γ.Γ της Ένωσης Κωνσταντίνος Στούμπανος (IPMS 1140) ο οποίος θα επωμιστεί (και) αυτό το πολύ σημαντικό καθήκον.
Υπενθυμίζουμε τέλος ότι η ιστοσελίδα όπως και το περιοδικό της IPMS Ελλάδος είναι υπόθεση όλων μας, συνεπώς προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει στον εμπλουτισμό τους με άρθρα, κριτικές, φωτογραφίες ή άλλο υλικό.

Για το ΔΣ της IPMS Ελλάδος

ο πρόεδρος

Σταύρος Σουλής


Our website is protected by DMC Firewall!