Δελτίο Τύπου 22/02/2010 - Αποπομπή και Διαγραφή του κου Συμεών Λεονταρίδη

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Το ΔΣ της IPMS Ελλάδος ανακοινώνει ότι, κατόπιν της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών (Ηλιούπολη, 21/2/2010), ο κύριος Συμεών (Μάκης) Λεωνταρίδης δεν κατέχει πλέον τη θέση του ταμία της Ένωσης και διεγράφη από τα μητρώα μελών της Διεθνούς Ενωσης Πλαστικομοντελιστών Ελλάδος (IPMS Ελλάδος).

 

Συνεπώς ο κ. Λεωνταρίδης, δεν εκπροσωπεί πλέον την IPMS Ελλάδος και το ΔΣ αυτής και δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί το όνομα αυτής καθώς και τις ιδιότητες και προνόμια του μέλους, για οποιοδήποτε σκοπό στις συναλλαγές του με τρίτους.

Τη θέση του ταμία ανέλαβε ο κ. Σωτήρης Κωνσταντινέας (IPMS 1138) και τη θέση του αναπληρωτή ταμία ο κ. Γιάννης Δόξας (IPMS 1052) ενώ την κενή θέση στο Δ.Σ. καταλαμβάνει το πρώτο επιλαχών μέλος, κ. Αλέξης Τάτσης (IPMS 1073).

Τέλος, ανακοινώνεται ότι το φετινό παζάρι (kit swap) θα γίνει στις 20 και 21 Μαρτίου 2010, στο Δημαρχείο Καισαριανής. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της IPMS Ελλάδος (www.ipms-hellas.gr, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Για το Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος

O Πρόεδρος
Σταύρος Σουλής
(IPMS 228)


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd