Ανακοίνωση 30/01/2016 - Kit Swap 2016

Παζάρι IPMS 2016
Το ετήσιο παζάρι μοντέλων (kitswap) της IPMS Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου 2016 (05-06/03/2016) στα γραφεία της IPMS στην Ηλιούπολη:
Δαιδάλου 23, 163 41, (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής).
Οι ώρες λειτουργίας έχουν ως παρακάτω:
Παρασκευή        04/03/2016        
10:00-20:00         ΜΟΝΟ για παραλαβή ετικετών και παράδοση ειδών προς πώληση.
Σάββατο              05/03/2016
08:00-10:00         ΜΟΝΟ για παραλαβή ετικετών και παράδοση ειδών προς πώληση.
10:00-13:00         Είσοδος ΜΟΝΟΝ σε ταμειακώς εντάξει μέλη της IPMSHellas
13:00-20:00         Ελεύθερη είσοδος σε όλους
Κυριακή               06/03/2016
10:00-18:00         Ελεύθερη είσοδος σε όλους
18:00-20:00         Εκκαθάριση των πωλήσεων και παραλαβή των ειδών που δεν πουλήθηκαν.
Προσοχή!
Το Σάββατο 5 Μαρτίου, μεταξύ 10:00 και 13:00 θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ταμειακώς ενήμερα μέλη (ή σε όσους εγγραφούν ή ανανεώσουν την συνδρομή τους εκείνη τη στιγμή.)
 
Κανόνες διεξαγωγής
 1. Η είσοδος στο παζάρι και οι αγορές από αυτό είναι ελεύθερες για όλους. Ειδικά όμως για το Σάββατο 05/03/2016, τις ώρες από 10:00 έως 13:00 η είσοδος για αγορές θα επιτρέπεται μόνο στα ταμειακώς ενήμερα μέλη της IPMS Ελλάδος. Μετά τις 13:00 το παζάρι θα είναι ανοιχτό για όλους.
 2. Η προεγγραφή από τους πωλητές των ειδών προς πώληση είναι υποχρεωτική. Όλες οι προεγγραφές πρέπει να αποσταλούν υποχρεωτικά με email το αργότερο έως την Παρασκευή 04/03/2016 στις 18:00. Λεπτομέρειες για την προεγγραφή παρακάτω.
 3. Σε όλες τις πωλήσεις, υπάρχει προμήθεια «υπέρ IPMSHellas» ως εξής: Tαμειακώς ενήμερα μέλη: 10%, Λοιποί/Μη Μέλη: 20%.
 4. Στο Παζάρι γίνονται δεκτά προς πώληση: Μοντέλα υπό κλίμακα , βελτιωτικά, εργαλεία, βιβλία, περιοδικά και άλλα συναφή με τον μοντελισμό προϊόντα, με τον περιορισμό τα προς πώληση αντικείμενα να έχουν ελάχιστες διαστάσεις 10 Χ 10 εκατοστά. Σε αντίθετη περίπτωση το είδος θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μεγαλύτερο κουτί, συσκευασία ή φάκελο, στο εξωτερικό του οποίου θα αναφέρεται το περιεχόμενο είδος και τυχόν παρατηρήσεις. Πχ. μικρά βελτιωτικά ή photo-etchedsets κλπ, θα πρέπει να παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο.
 5. Δεν επιτρέπονται οι «ομαδικές» συμμετοχές. Κάθε πωλητής πρέπει να παρουσιάζει προς πώληση τα δικά του μοντέλα και μόνο αυτά. Αν διαπιστωθεί πως πωλητής έχει φέρει προς πώληση μοντέλα τρίτων, το σύνολο των μοντέλων του πωλητή αυτού (τα δικά του ΚΑΙ των τρίτων) θα αποκλείεται από τη διαδικασία πώλησης καθώς και σε περίπτωση υποτροπής θα γίνεται αποκλεισμός τόσο του πωλητή όσο και του τρίτου προσώπου από μελλοντικά παζάρια ή διοργανώσεις.
 6. Η IPMSHellas δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση των προς πώληση ειδών ή για την μη ορθή καταγραφή τυχόν σχολίων από τον πωλητή.
 7. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.
 8. Είναι υποχρεωτική η πιστή τήρηση του ωραρίου λειτουργίας τόσο στην έναρξη όσο και στην λήξη του παζαριού. Μοντέλα που θα παραμείνουν χωρίς εκκαθάριση την Κυριακή μετά τις 20:00, θα θεωρούνται δωρεά και θα παραμένουν στην κατοχή της Ένωσης.
 9. Στο Παζάρι θα λειτουργεί η Γραμματεία της IPMSHellas για όλες τις διαδικασίες αρμοδιότητάς της (εγγραφές, ανανεώσεις συνδρομών κλπ.)
 10. Γενικός υπεύθυνος για το Παζάρι, ανά πάσα στιγμή, είναι το μέλος του ΔΣ κ.Δ.Κοντός ή όποιο άλλο μέλος έχει οριστεί για το σκοπό αυτό.
 11. Η συμμετοχή στο Παζάρι, προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή και τήρηση όλων των παραπάνω κανόνων.
Οδηγίες προεγγραφής και παράδοσης ειδών προς πώληση
 1. Η προεγγραφή από τους πωλητές των ειδών προς πώληση είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνει:
  Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο και περιγραφή κάθε είδους με όνομα μοντέλου, εταιρεία κατασκευής, κλίμακα, τιμή και σχόλια (πχ, αν το κιτ δεν είναι πλήρες ή έχει κάποιο ελάττωμα).
 2. Για την προεγγραφή, απαιτείται η συμπλήρωση του αρχείου (Bazaar2016_preregistration.xls), που μπορείτε να κατεβάσετε από τον εξής σύνδεσμο ή από το εικονίδιο XLS icon και η αποστολή του ταυτόχρονα στις εξής διευθύνσεις :
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 3. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και ορθότερη κατανομή του διαθέσιμου χώρου, οι προεγγραφές πρέπει να αποσταλούν υποχρεωτικά με email το αργότερο έως την Παρασκευή 04/03/2016 στις 18:00.
  Οποιαδήποτε προεγγραφή ληφθεί μετά από αυτή την ώρα δεν θα γίνει δεκτή.
 4. Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των στοιχείων. Στην στήλη Κωδικός εταιρείας συμπληρώνετε (προαιρετικά) τον κωδικό εταιρείας του προς πώληση μοντέλου. Ο κωδικός αυτός αναγράφεται πάνω στη συσκευασία του μοντέλου (πχ στη παρακάτω εικόνα για το Airfix είναι Α02339, για το Academy 2175, για το F-104G 00256, για το Revell 03111 και για το AModel
Kit Swap Example
 
Αν δεν ξέρετε τον κωδικό μπορείτε να μην συμπληρώσετε το πεδίο αυτό αλλά η συμπλήρωσή του βοηθά πιθανούς αγοραστές από επαρχία να καταλάβουν ακριβώς το μοντέλο που θα αγοράσουν.Στην στήλη "Σχόλια" αναφέρετε συνοπτικά αν λείπει κάτι από το κιτ ή κάτι άλλο. Πχ. "Χωρίς χαλκομανίες" ή "Ξεκινημένο" ή "Κομμένα κομμάτια" κλπ.
 
5. Οι πωλητές οφείλουν να παραλάβουν τις σχετικές αυτοκόλλητες ετικέτες για τα είδη προς πώληση από τα γραφεία της IPMS την Παρασκευή 04/03/2016, από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.Οι πωλητές οφείλουν να κολλήσουν τις ετικέτες επί των μοντέλων και να τα φέρουν στο χώρο του παζαριού έτοιμα προς έλεγχο (αριθμού συμμετοχών) και παραλαβή. Αν κάποιος δεν μπορεί να παραλάβει τις ετικέτες από τα γραφεία της ένωσης τότε μπορεί να ζητήσει την ταχυδρομική αποστολή των ετικετών μέχρι και τη Δευτέρα 29/02/2016 επιβαρυνόμενος τα έξοδα αποστολής με το ταχυδρομείο.Αν κάποιος πωλητής δεν ακολουθήσει τη διαδικασία αυτή τότε μπορεί να παραλάβει τις ετικέτες τις ημέρες διεξαγωγής του παζαριού, να τις κολλήσει στα μοντέλα του σε χώρο εκτός του παζαριού και στη συνέχεια να φέρει τα μοντέλα του παζάρι προς έλεγχο και πώληση.Στην περίπτωση που κάποιο είδος έχει ήδη κολλημένη ετικέτα από προηγούμενο παζάρι, η νέα ετικέτα, θα πρέπει να κολλιέται πάνω στην προηγούμενη ή η προηγούμενη να αφαιρεθεί και καταστραφεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η διαδικασία παραλαβής την Παρασκευή 4/3 είναι υποχρεωτική για πωλητές με 10 (δέκα) ή παραπάνω προς πώληση μοντέλα.
 
6. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω τα προς πώληση μοντέλα δεν θα γίνονται δεκτά.
Our website is protected by DMC Firewall!